Stanton Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 1. Nick:Stanton 2. Imię:Marek 3. Wiek:31 4. Znajomość AMX (1-10):10 5. Sprawny i działający mikrofon:TAK 6. Link do swojego GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Stanton/91.224.117.64:27230/ 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem:żeby jak najlepiej się grało i szybko banowało odpalonych a mam w tym dobre doświadczenie 8. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:2859038 podziwiajcie 9. Staż w Counter-Strike 1.6:13 lat 10. Czy posiadałeś już admina?:tak na wielu serwerach na green haze ostatnio na FFA zrezygnowałem gdyż własciciel serwera robił wszystko na opak! byłem adminem na :prosektorium,cs rybna,pochylnia itd juz nawet nie pamietam ile tego było:) 11.W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?:dowiedziałem się że własciciel sie zmienił więc chcę ponownie być adminem zawsze się dokładałem do serwerowni będzie i tak tym razem napewno się dogadamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackx Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Mikrofon + GT + Wiek + Miły, ogarnięty, idzie z nim na luzie porozmawiać, potwierdzam był adminem. Więcej takich ludzi jak on, powodzenia. Oczywiście na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicen Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Na nie U nas miał admina i zupełnie nic nie robił odpały latały a on grał w najlepsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanton Posted July 17, 2017 Author Report Share Posted July 17, 2017 (edited) 21 minut temu, Chicen napisał: Na nie U nas miał admina i zupełnie nic nie robił odpały latały a on grał w najlepsze ty to nie powinieneś się wypowiadać chyba masz jakiś prywatny problem do mnie sprawdz ilu graczy pobanowałem to jest to co pisałem dlatego zrezygnowałem z admina przez takich jak ty i jaszczur odpuśc sobie chłopaku a dodam że ty to wogule na żadnego admina nie powinieneś mieć chyba że na paintbalu Edited July 17, 2017 by Stanton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicen Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Ty zrezygnowałeś? z tego co wiem to wyleciałes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted July 17, 2017 Support Admin Report Share Posted July 17, 2017 Zaraz Wam dołożę warnów za spam i tyle będzie w temacie. Zamknąć się i czekać na wypowiedzi innych/opiekuna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanton Posted July 17, 2017 Author Report Share Posted July 17, 2017 42 minuty temu, Roni napisał: Zaraz Wam dołożę warnów za spam i tyle będzie w temacie. Zamknąć się i czekać na wypowiedzi innych/opiekuna. 48 minut temu, Chicen napisał: Ty zrezygnowałeś? z tego co wiem to wyleciałes hahahha wez chyba coś ćpasz wez spytaj jaszczura i nie pi****l tutaj na forum po co kłamiesz słabiaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
TilioS Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 @Stanton dałeś się łatwo sprowokować co wchodzi na twoją nie korzyść Tak ale nie dawaj sie w taki łatwy sposób sprowokować +WIEK +MICRO +GT +AMX +STEAM +STAŻ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanton Posted July 17, 2017 Author Report Share Posted July 17, 2017 1 minutę temu, TilioS napisał: @Stanton dałeś się łatwo sprowokować co wchodzi na twoją nie korzyść Tak ale nie dawaj sie w taki łatwy sposób sprowokować +WIEK +MICRO +GT +AMX +STEAM +STAŻ Nie lubie jak ktoś kłamie bezczelnie ziomeczku walcze o swoje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted July 18, 2017 Support Admin Report Share Posted July 18, 2017 Podanie odrzucam. Nie znasz regulaminu forum. Admin nie może mieć warnów, a Ty solidnie na niego zapracowałeś. Chicen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted July 19, 2017 Support Admin Report Share Posted July 19, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted October 8, 2017 Report Share Posted October 8, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts