Jump to content

[Odrzucona] utrudnianie zlozenia skargi przez raynie

Recommended Posts

40 minut temu, Grzegorz. napisał:

to usunął i zablokował mnie na 2 godziny

Twój temat nie został usunięty, lecz został przeniesiony do archiwum. Dlaczego? Napisałeś drugie, praktycznie takie samo zgłoszenie na tego samego gracza, dodając te same demka, które zostały ocenione przez UBT. 

Link -> https://1shot2kill.pl/topic/104026-zgloszenie-karolinka-cssettipl-dd2-2/?tab=comments#comment-9098450

Dostałeś ode mnie 2 punkty ostrzeżeń (zgodnie z taryfikatorem) za prowokowanie do sporów. Przedstawię screen'a, co napisałeś w pierwszym zgłoszeniu.

image.png

Dodatkowo wspomnę, że prowokowałeś i obrażałeś mnie na czatboxie po napisaniu skargi. Jak widać, jestem tak zwanym "ciulem". Zostaw dla siebie, kim dla Ciebie jestem.

image.png

Wydaję mi się, że nie muszę tego więcej komentować. Ostateczną decyzję zostawiam dla rang wyższych.

Napisałeś zgłoszenie, które zostało przeanalizowane przez UBT, werdykt wydany. To, że nie byłeś w stanie dostarczyć żadnych dowód to już pominę. 

Za 5 minut pojawił się kolejny temat:

Oczywiście identyczny do poprzedniego bez żadnych dowodów i wymaganych informacji. 

Po wydaniu werdyktu napisałeś trzeci temat:

Dowody te same, rzecz jasna. Temat poleciał do archiwum, skoro zawiera identyczną treść SPRAWDZONĄ przez UBT. Skoro jesteś pewny, że wymieniony gracz gra na "kodach", dlaczego nie dostarczysz kolejnych dowodów? Powinno ich być na pewno więcej niż dwa demka, na których zresztą łącznie podejrzany gra chyba 5 minut. 

Ostrzeżenie jest słuszne. Skoro każdy Twój temat jest zamykany, a użytkownicy forum reagują na nie jak reagują, warto się zastanowić dlaczego. Odnosząc się jeszcze do Twoich słów, nikt go stąd nie wywali, bo jest jedną z najbardziej obeznanych osób w tych tematach, a te śmieszne doczepki o zamykaniu zgłoszeń, bo są znajomymi możesz zostawić dla siebie. Nikt i nigdy nie dostanie tutaj żadnego UB po znajomości. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...