eXeR Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Na początku chciałbym powiedzieć, że nie spełniam warunku na temat założonego konta tydzień przed ale jeśli osoba która wykona zlecenie jest znanym tutaj użytkownikiem to wysyłam przelew za zlecenie pierwszy więc myślę, że to nie problem? Typ pracy: Header, logo, 2 "avatary" na tematy forum Rozmiar: 2 "avatary" 50x50, header 1920x770, logo z napisem mniej wiecej 300x150 (jak pasuje) Tematyka: Sieć serwerów CS Kolorystyka: Niebieska / Ciemno-niebieski Napis: Napis na logo na 2 avatary myślę o napisie "CSP" ale licze na twórczość - pierwszy normalny drugi szary (chodzi o przeczytane/nieprzeczytane tematy itd), Header - pełna dowolność o cs Cena: 50-100 Sposób wynagrodzenia: Wszystko jedno, najłatwiej przelew. Inne: Widełki ceny zależą od tego jak mi się to podoba. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/104173-logo-sieci-serwer%C3%B3w-cs-2-obrazki-na-dzia%C5%82y-temat%C3%B3w-i-header/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts