Jump to content

Recommended Posts

Nadany został mi perm nwm kto to nadał i czemu ostatni jaki dostałem to był od Selfiego ale to nie był perm ban :)  a to to nwm co jest usuwacie niewygodnych graczy czy jak ? XD Zapłaciłem za Vipa perma, odchodząc jako admin bez skarg wyszedłem z nim i co? I wchodzę teraz i perm bana mam jaja se robicie ludzie?? Po co to? W tym bansie nie wiem jak sprawdzić nick admina sorry, jest nieczytelny  Wstawiam wycinek z konsoli nie grałem odkąd odszedłem a perma dodaliście po moim odejściu jeśli to jest Wasza polityka, to ja to uszanuję ale tak się nie robi i ktoś na Waszą sieć wykłada choćby najmniejsze grosiki ^^ Pozdrawiam Czekam na odzew od Selfiego bo go  uraziło pewnie to co mu powiedziałem przed odejściem^^ Zaznaczam: odejściem! Nie usunięciem! Ban jest 100 % nie słuszny bo nie jest za czity ani za działanie na niekorzyść sieci zedytuję, chciałem zagrać raz na ruski rok z chłopakami z Mirka i patrze bana mam no jaja XD Każdy admin co nie pasuje selfiemu z banem wychodzi? Czy jak to jest ? 

Dobrze, ban nadany został mi po moim odejściu skąd mam wiedzieć kto mi dodał perma na tej sieci za moimi plecami, hallo? Skąd mam znać kto to zrobił? Dajecie bany pod stołem to się Wy raczej tłumaczyć powinniście hallo ?^^

Dajecie bany permy bez informacji, to Wy raczej poqwinniście mi wysłać nick sid admina banującego a nie ja Wam ^^

Skończ robić pajacerkę, nikt z nas nie będzie się domyślał kim Ty jesteś, gdzie grasz i za co masz bana. Twoim obowiązkiem jest dostosowanie się do wzoru i podanie nam wszystkich wymaganych informacji. 

Moim obowiązkiem jest ubieganie się o ub, ponieważ ban przez Was jest nałożony po odejściu moim z administracji, kogoś bolało więc należą mi się wytłumaczenia, ja  się tylko i wyłącznie odwołuję od bana macie dostęp do bansa  gdybyście byli skorzy do pomocy sami sprawdzilibyście kto mi dodał i za co ale Wam się nie chce albo jestem w jakiś sposób nie wygodny dla kogoś, ja nie pajacuje, Neq mam swoje lata :)  

Sytuacja wygląda tak mam zablokowany chat box na forum, sprawdzam bana w Waszym bansie wklejam sida  STEAM_1:0:4093916 wciskam enter i nic o.o// nwm co tu zrobili poprzednicy ale narobili fajnie, napisał mi jeden miły gość z administracji, że się pozmieniało, tego nie wiedziałem, bo nie mogłem dalej uważam ban za niesłuszny bo nigdy nikt mi takiego tu nie nadał jeśli grałem na serwerze czy też byłem na forum.

https://www88.zippyshare.com/v/tEaOpQ8b/file.html Tu macie wycinek z konsoli, Wy jako UBT winniście pomagać komuś kto sobie nie radzi tak ? Więc proszę po raz 3 już o sprawdzenie admina banującego i powodu hallo ?

@Chrzanik za co dostałem bana z Tobą adminowałem przecież weno :?

Daty się nie zgadzają daty złożenia podania, daty rezyg, daty dodania bana tym bardziej to jest kit zapychający uszy XD Skorzystali z sytuacji jak była i tyle.. Cwaniaczki 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...