Mateo. Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 (edited) Siemanko wszystkim, wypadałoby się tutaj przedstawić i nie zostać do końca anonimowym. Jestem Mateusz, wesoły 18 latek z wielką pasją do motoryzacji, głównie motocykli, ale samochodami nie pogardzę. Posiadam swoją latającą maszynę z którą się w żaden sposób nie rozstaje. Pochodzę z Poznania i chyba tam zostanę. Nie ukrywam, że przybywam do was z innej strony ^^, nie mówiąc, że włożyłem tam wiele swojego wysiłku i pracy, aczkolwiek praca została tam zakończona z bardzo różnych powodów, uwierzcie - nie z mojej winy. W wolnej chwili zajmuje się również grafiką, fotografią i rysowaniem dużej ilości rysunków - może kiedyś się wam pochwalę, jeżeli będziecie chcieli. Mam za sobą duże doświadczenie jako redaktor, admin TS3, moderator, amator graficzny xD. Silnik forum IPB, silnik TS3 + FTP mi nie straszne, więc wiem z czym można się wzmagać. Myślę, że zagoszczę u was na długi czas i mam nadzieję. Edited July 17, 2017 by Mateo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Witam, Pyrlandia Pany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natka Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Hej NEEQU 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 yo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howly Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Elo Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4A1 Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Cześć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Witaj Mateuszu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciudziut Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Siemano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technician aXenDev Posted July 17, 2017 Technician Report Share Posted July 17, 2017 Witamy Cię na sieci 1shot2kill.pl - (1s2k.pl) Zapraszamy na wszystkie nasze serwery! Mamy nadzieję że zostaniesz u nas na dłużej Z pozdrowieniami, Administracja 1s2k.pl Polub nasz Fanpage oraz dołącz do naszej armii na Steam! Nasz Fanpage (Facebook) Nasza grupa Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
korado Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Witam Mateo miłej gry życze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Witam na sieci i życzę miłej gry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateo. Posted July 18, 2017 Author Report Share Posted July 18, 2017 Hey wszystkim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenka;** Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 Hej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackx Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 Cześć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts