Jump to content

Recommended Posts

Siema od kilku dni gram na serwerze i chciałem napisać tu kilka przemyśleń co można by ulepszyć/poprawić aby grało się lepiej.

1) Naprawa lub usunięcie skina deadpool. Sporo nowych graczy nie widzi tego skina i jesteśmy z takim skinem dla nich niewidzialni. Fakt można jakoś to naprawić od strony gracza ale na zdrowy rozum ktoś kto wbije na sewer i osoba z tym skinem go zabije a on nie będzie go nawet widział raczej wyjdzie z niego i więcej nie wróci.

2)Zmiana skina Leon S. Ma mniejszą texturę i jest ciemny co daje przewagę w grze a chyba nie o to chodzi w skinach postaci.

3)105hp + po zabiciu dostajemy 5hp co daje nam 110hp. Jest to jak dla mnie zbyt duże ułatwienie dla vip'ów. Zwykły gracz pomimo ,że pierwszy trafi takiego vipa zada mu np 109hp i go nie zabije po czym vip go trafi za tyle samo i juz wygra. Vip powinien ułatwiać grę a nie dawać znaczną przewagę w niej. (stwierdzam to sam posiadając vip'a). Lepszym rozwiązaniem byłoby 100 w ostatecznosci te 105hp na start + apteczka dająca 30/50hp oczywiście przywracałaby hp do max 100.

Tyle ode mnie :)

https://1shot2kill.pl/topic/104091-przyj%C4%99ta-kilka-propozycji/

1) + Przydało by się coś zrobić z  tym deadpoolem bo bardzo dużo osób narzeka że go nie widzi

2) Jak dla mnie Leon nie daje przewagi na ciemnych mapach, jest widoczny (przynajmniej przeze mnie) na każdej mapie. Czasami są takie ciemne miejsca na mapach że nie widać żadnego skina a nie tylko leona dlatego uważam że nie trzeba nic z nim robić.

3)  Nie zawsze trzeba oddać dwa strzały do vipa, można powiedzieć że szansa na zabicie poprzez jeden strzał jest większa niż poprzez dwa, dlatego uważam że zmiana jest niepotrzebna.

Edited by xyz.
54 minuty temu, xyz. napisał:

1) + Przydało by się coś zrobić z  tym deadpoolem bo bardzo dużo osób narzeka że go nie widzi

2) Jak dla mnie Leon nie daje przewagi na ciemnych mapach, jest widoczny (przynajmniej przeze mnie) na każdej mapie. Czasami są takie ciemne miejsca na mapach że nie widać żadnego skina a nie tylko leona dlatego uważam że nie trzeba nic z nim robić.

3)  Obrażenia z AWP: (z pancerzem)

Głowa: 448

Brzuch i miednica: 140

Klatka piersiowa i ramię: 112

Noga: 86

To pokazuje że nie zawsze trzeba oddać dwa strzały do vipa, można powiedzieć że szansa na zabicie poprzez jeden strzał jest większa niż poprzez dwa, dlatego uważam że zmiana jest niepotrzebna.

co do DMG mi się akurat często zdarzało zadać 109 hp tak samo jak otrzymać i zostać z 1hp

• 1 month later...

Wszystkie skiny postaci zostały usunięte z serwera jakiś czasu temu, więc nie stanowią już żadnego problemu. Odnosząc się do HP po zmianie, VIP będzie dostawał 4 HP za zabójstwo i 6 HP za zabójstwo w głowę.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...