Frizuu Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Witam ! Dziś "pod ostrzałem" znajduję się opiekun serwera JB @Martyr Czy na koncie zabójcy będzie kolejna ofiara ? Użytkownik nr. 1 Martyr? To spoko gościu i myślę że naprawdę sprawdza się w roli opiekuna serwera. Użytkownik nr. 2 Człowiek odwala kawał dobrej roboty, gdy drugi opiekun leje na serwer. Gdyby nie on, serwer nie funkcjonowałby tak dobrze jak teraz. Tylko muzykę mógłby wgrywać troszkę lepszą :_: Użytkownik nr. 3 Martyr to moja morda. Solidny, pracowity, dobry kolega. Wywiązuje się z swojej roboty, nie pi*****i się i jest sumienny. Użytkownik nr. 4 Martyr, hmm.... sądzę że jest to dobrze ułożony oraz pracowity człowiek. (oczywiście czasami ma lenia eksdi). Jako opiekun JB sprawuje się dobrze i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń. Użytkownik nr. 5 Pracowity, sumiennie wykonuje swoje obowiązki, widać, ze cały czas chce rozwijać serwer. Użytkownik nr. 6 Pracoholik. Użytkownik nr. 7 Chłopak jest obrotny i zaangażowany na tyle, na ile może. We 2 jakoś sobie dają radę z @Shock jako opiekunowie JB. Martyr ciągle się rozwija i to jest fajne, z drugiej strony pewne rzeczy można robić szybciej . Solidny chłopak, zajmuje się tą cięższą stroną opieki nad serwerem i oby jak najlepiej. Użytkownik nr. 8 Martyr to świetny opiekun na naszym jb. Odkąd posiada to stanowisko na serwerze pojawiło się wiele nowych map, pluginów. Widać że dba o to aby admini dobrze wykonywali swoje obowiązki Użytkownik nr. 9 Zalety : -pomocny -wyrozumiały -miły Wady : (nie ma ich praktycznie) -czasami mało cierpliwy : D Dziękuje za przeczytanie! Uważaj, bo to może ty staniesz pod celownikiem w następnym "Pod ostrzałem" Pozdrawiam! ~Teodorek rytraM , Person , Amelowska XD and 3 others 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Fajnie, ale lepiej by było, gdybyś dawał tyle wypowiedzi co @Titania, czyli z 20, bo troszeczkę za krótkie to jest Im więcej, tym lepiej Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Jak Conte mówi reszta bez uwag i like. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amelowska XD Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Zagadzam się z Conte ale widac ,że wkładasz to dużo pracy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
` P72 Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Dobra robota, ale tak jak wyżej wspominają trzeba to rozwinąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted July 17, 2017 Author Report Share Posted July 17, 2017 Postaram się, aby było więcej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Heheheh moja morda @Martyr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts