Jump to content

Recommended Posts

Twój Discord tag oraz ID: Sylwek95#0986

Mutacja głosu: DO oceny administracji (a niech mnie który powie że piszcze na mikro jakby mnie kastrowali to źle będzie :D)

Posiadasz działający mikrofon: Jak najbardziej tak.

Staż na naszym serwerze Discord: Nie wiem nawet :D ale chyba będzie już z tydzień czasu tak mi się wydaje.

Ile czasu jesteś wstanie poświecić na Discordzie?: praktycznie cały czas czy na laptopie czy tez na telefonie wyjątki są gdy w pracy mam za dużo obowiązków wtedy trzea odłożyć przyjemności na później

Znajomość Discorda w skali 1/10: 10

Czy miałeś styczność z Discordem?:  TAK

Posiadasz Admina na innym Discordzie?: na swoim mam własciciela :D

Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Hmmm z Discordem mam nie od dzisiaj do czynienia. Chcialbym pomoc administraci dsc w pilnowaniu by uzytkownicy przestrzegali regulaminu serwera. Procz tego co pisalem chcialbym wysunąć parę swoich wlasnych propozycji na zmiany np: dodanie nowych kanalow bądź uruchomienie funkcji botów z czym mogę zawsze pomóc wyższym rangą w ustawieniu tego. Jako że dziennie przesiaduje na serwerze DSC chcialbym tez pomóc w rozwoju serwera oraz rozreklamowaniu go po innych użytkownikach by sie nasza mała gromadka powiekszała.

Co byś dodał lub zmienił na Discordzie?:  Hmmm pomysłów sporo mam w sumie. Ale zmiany na dsc zalezą od wyższej administracji która ma dostęp do ustawień serwera. Admin raczej nie powinien miec ani nie ma mozliwosci zmiany np Emoji badz dodawania wlasnych rang.

Kontakt: STEAM / DSC

Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100% (TAK/NIE): TAK zapoznalem sie a czy je spełniam to zalezy tylko i wylacznie od administracji

Edited by Senku
https://1shot2kill.pl/topic/103972-odrzucony-podanie-na-admina-senku/

Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...