GustaWSpartA Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 1.Nick: GustaWSpartA MK-2 2.Wiek: 21 3.Link do GT(Kliknij): http://www.gametracker.com/player/GustaWSpartA MK-2/94.75.91.104:27015/ (Na aktualnym nicku może i mało, zresztą dopiero co wróciłem bo dłuższej nieobecności. Ale tak czy siak nigdzie się nie wybieram tym razem. Jeśli ktoś ma jeszcze wątpliwości - http://www.gametracker.com/player/GustaWSpartA/94.75.91.104:27015/ 4.Steam/Non Steam: NS, po co płacić za coś co jest za darmo 5.Doświadczenie w administrowaniu na serwerach zombie mod: Co tu dużo pisać - ogromne, kilka razy już miałem admina. 6.Staż na serwerze: Tylko na tym to liczmy ~3 miesiące , ale ogólnie to się nawet nie doliczę 7.Znajomość AMXX (1-10): 6/10 8.Mikrofon Tak/Nie: Tak 9.Dlaczego Ty: Ogromne doświadczenie, wysoka aktywność na serwerze, status wręcz legendy (?) na serwerze + fakt że tutaj też miałem admina - niestety przez krótki czas ze względu na sytuację osobistą, która wymusiła na mnie prawie 3 miesiące przerwy. Nie mniej przez tamten tydzień nie było na mnie skarg - inni potrafili dostawać degrady po 2 dniach, bo kompletnie nie potrafili sobie poradzić. 10.Kontakt: TS/Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk222 Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 NA nie obraża graczy!! wielkie NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Na Nie Przegraj chociaż ten tydzień od powrotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reksio variacik Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Jesteś jednym z największych prowokatorów na serwerze. Łatka toksyczności przywiera do twojego nicku i jest twoim nierozłącznym kompanem, kategoryczne nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C4Mp3r Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Za dużo rozpisywać się nie będę i dobrze o tym wiesz że na obecną chwile jesteś jak najbardziej toksycznym i negatywnym graczem na tym serwerze. Jestem na nie ponieważ kultura to nie jest twoje drugie imię po drugie staż na serwerze grasz dwa dni i oczekujesz admina? Po trzecie wyzywasz wszystkich i wszystko co się rusza, więc jak najbardziej na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolishBanana Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Niestety jestem na Nie. Z uwagi, że masz za krótki staż od powrotu a po drugie twoja kultura osobista ma wiele do życzenia... 12 minut temu, GustaWSpartA napisał: status wręcz legendy (?) Co to w ogóle ma znaczyć?? A co do skarg na twój temat to jest zbędne, ponieważ HLTV nie nagrywa dźwięku... A nikt nie będzie czekał na SPECT jak co niektórzy... i cały czas nagrywał by tylko Cię zgłosić. Popraw kulturę staż i będę na tak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirito Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Na nie, pograj trochę i za tydzień złóż podanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
KanT Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 na NIE - kultura - prowokowanie ludzi - brak jakichkolwiek manier - gt C4Mp3r 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f6ck Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 Jestem na nie obrażasz graczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Koniarek Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 jastem na Tak: + ogarniety + staz ogolnie na zm bardzo duzy + jak dostanie adma to podejrzewam ze poprawi swoja kulturke tez + brak adminow + dalbym szanse Link to comment Share on other sites More sharing options...
RogatyJeleń Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 Jestem na Tak - Wiek - Doświadczenie - No life Większość graczy co daje "Nie" ma tak samo zerową kulturę (hipokryci), wystarczy posiedzieć chwilę na serwie i posłuchać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xtra Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 Jestem na tak +wiek +doświadczenie +Mikro -Obraza graczy A ci co piszą że go praktycznie nie ma na serwerze to trochu się mylą xDD, ja gdy wchodzę to menelek jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted July 24, 2017 Report Share Posted July 24, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Maikon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts