Blackx Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 (edited) Witam serdecznie, jestem graczem nowego FFA. Tzw. transfer Mam na imię Dawid, mieszkam w małej wiosce zabitej dechami. Mam 19 lat. Właśnie skończyłem 4 letnie technikum logistyczne i robię sobie roczną przerwę od studiów Interesuję się: Sportem, logistyką. Lubię podróżować i słuchać muzyki, z którą nie rozstaje się praktycznie nigdy. Mój nick w grze to również Blackcotton97 Liczę na dobrą zabawę i skilla Pozdrawiam ciepło! Edited July 16, 2017 by Blackcotton97 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Witam na sieci i życzę miłej zabawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalashnikov ` Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Siemanko ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Małolat ٩(●̮̮̃●̃)۶ Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
MocnySkunPl Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Hejka. Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Nie wiem dlaczego, ale strasznie mi go przypominasz Hej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 Witamy Cię na sieci 1shot2kill.pl - (1s2k.pl) Zapraszamy na wszystkie nasze serwery! Mamy nadzieję że zostaniesz u nas na dłużej Z pozdrowieniami, Administracja 1s2k.pl Polub nasz Fanpage oraz dołącz do naszej armii na Steam! Nasz Fanpage (Facebook) Nasza grupa Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts