Jump to content

Co dalej ??

Go to solution Solved by Anakin Skywalker,

Recommended Posts

No siemka , ehh , piszę ten temat za siebie ale pewnie wielu się zastanawia tak jak ja nad pytaniem CO DALEJ 

Jak każdy wie nie dało się nie zauważyć doszło do fuzji 2 sieci , pominę tutaj już te tematy jak , z kim dla czego , bo to powinno być załatwiane na pw 

teraz piszę jako głownie użytkownik forum od miliona lat Co dalej ?

Po 1 nasi nowi czerwoni @ NeQ. @ Erwin @ salvatore @ Jase , moim skromnym zdaniem powinniście nas poinformować o swoich ruchach co do forum , serwerów , regulaminu 

jedyne info jakie udało mi się w tym młynie wynaleźć 

i tyle 

czemu chcę wiedzieć co na temat serwrów 

No jest teraz masa serwerów , jedne są powielane , 2 martwe chyba mamy prawo wiedzieć co się dzieje z serwerami w które każdy z nas, bo nie tylko administracja ale sieć to głownie ludzie, wklepali czas i pioeniążki 

a czemu chcę wiedzieć co dalej z regulaminem , a odniosę się do wczorajszej sytuacji na SB , mianowicie ban @ Victoria , to żart czy macie swoją wizję regulaminu ?? jeśli macie swoją wizję regulaminu to chętnie chcemy go poznać bo jak po tamtej sytuacji zrozumiałem za brak szacunku do Kobiety w chociażby postaci " ...ty sie do niczego nie nadajesz , nie powinnaś mieć prawa wypowiadania się jak mężczyźni rozmawiają .. " ( btw za taki tekst w mojej obecności twarzą w twarz złamana szczenka by była ) ale wracając na głowne tory , za taki tekst chłop dostał " ostrzeżenie " a @ Victoria za odpowiedź ( nie przyswoiłem jakoś tej odpowiedzi , ale jaka by nie była ) bana ?? 

czyli jakaś swoja wizja regulaminu 

Ogólnie , nie wiem nic ja jak i pewnie masa ludzi , chcemy wiedzieć jaką macie wizję . Porównam sieć do biznesu , sam mam malutki biznes więc osobiście jakie kolwiek u mnie są zmiany to moi pracownicy o wszystkim się dowiadują , nie sądzicie że my też mamy prawo wiedzieć co będzie dalej ? 

Moim skromnym zdaniem taki temat powinniście napisać odrazu , ale to moje skromne zdanie 

https://1shot2kill.pl/topic/103791-co-dalej/

Jakie chcesz mieć informacje? Jakie co dalej? Wszyscy którzy chcieli zostać zostali na tej sieci, kto nie chce to szerokości. Sieć zyskała kolejne +30 serwerów oraz +300 użytkowników na ten moment. Maszyna na której to wszystko stało i upadało przy 150 aktywnych użytkownikach została zmieniona, co chyba widać. Jest masa zmian, które zostaną wprowadzone ale wszystko z czasem i będą one zauważalne z czego pierwsze nowości wszyscy już widzą. 

Teraz według Ciebie powinniśmy informować wszystkich o każdej zmianie która będzie wprowadzona? Bez przesady. Przed fuzją prowadziliśmy większą sieć która tylko się rozwijała więc wiemy jak działać, co robić i mamy na to plan. Jakie mają być ruchy z serwerami? Nie został wyłączone, dalej jest tak jak jest, tutaj nie ma nic do pisania. 

To całe pytanie "co dalej?".... Jest dokładnie tak samo + dodatki które doszły z naszej strony, poprawki i z czasem znacznie więcej.

Odnośnie tutaj banów,degradacji,ostrzeżeń - jeśli ktoś tutaj chce psuć atmosferę, utrudniać nam działanie lub nie podobają mu się nowe zmiany wystarczy napisać do mnie pw i ustawię odpowiednią rangę. Nie mamy czasu na takie zabawy, teraz my przejęliśmy stery, będziemy rozwijać sieć tylko w dobrym kierunku nie gorszym to chyba normalne. 

Na chwilę obecną zaczynamy od najważniejszych rzeczy. Jak wspomniałem nasze zmiany i działania będą dla wszystkich widoczne a wszystko co ma być zrobione będzie. 

https://1shot2kill.pl/topic/103791-co-dalej/#findComment-9095954

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...