Sh0keN Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 No siemka , ehh , piszę ten temat za siebie ale pewnie wielu się zastanawia tak jak ja nad pytaniem CO DALEJ Jak każdy wie nie dało się nie zauważyć doszło do fuzji 2 sieci , pominę tutaj już te tematy jak , z kim dla czego , bo to powinno być załatwiane na pw teraz piszę jako głownie użytkownik forum od miliona lat Co dalej ? Po 1 nasi nowi czerwoni @ NeQ. @ Erwin @ salvatore @ Jase , moim skromnym zdaniem powinniście nas poinformować o swoich ruchach co do forum , serwerów , regulaminu jedyne info jakie udało mi się w tym młynie wynaleźć i tyle czemu chcę wiedzieć co na temat serwrów No jest teraz masa serwerów , jedne są powielane , 2 martwe chyba mamy prawo wiedzieć co się dzieje z serwerami w które każdy z nas, bo nie tylko administracja ale sieć to głownie ludzie, wklepali czas i pioeniążki a czemu chcę wiedzieć co dalej z regulaminem , a odniosę się do wczorajszej sytuacji na SB , mianowicie ban @ Victoria , to żart czy macie swoją wizję regulaminu ?? jeśli macie swoją wizję regulaminu to chętnie chcemy go poznać bo jak po tamtej sytuacji zrozumiałem za brak szacunku do Kobiety w chociażby postaci " ...ty sie do niczego nie nadajesz , nie powinnaś mieć prawa wypowiadania się jak mężczyźni rozmawiają .. " ( btw za taki tekst w mojej obecności twarzą w twarz złamana szczenka by była ) ale wracając na głowne tory , za taki tekst chłop dostał " ostrzeżenie " a @ Victoria za odpowiedź ( nie przyswoiłem jakoś tej odpowiedzi , ale jaka by nie była ) bana ?? czyli jakaś swoja wizja regulaminu Ogólnie , nie wiem nic ja jak i pewnie masa ludzi , chcemy wiedzieć jaką macie wizję . Porównam sieć do biznesu , sam mam malutki biznes więc osobiście jakie kolwiek u mnie są zmiany to moi pracownicy o wszystkim się dowiadują , nie sądzicie że my też mamy prawo wiedzieć co będzie dalej ? Moim skromnym zdaniem taki temat powinniście napisać odrazu , ale to moje skromne zdanie enderman , T E Z and Victoria 1 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/103791-co-dalej/ Share on other sites More sharing options...
Anakin Skywalker Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Jakie chcesz mieć informacje? Jakie co dalej? Wszyscy którzy chcieli zostać zostali na tej sieci, kto nie chce to szerokości. Sieć zyskała kolejne +30 serwerów oraz +300 użytkowników na ten moment. Maszyna na której to wszystko stało i upadało przy 150 aktywnych użytkownikach została zmieniona, co chyba widać. Jest masa zmian, które zostaną wprowadzone ale wszystko z czasem i będą one zauważalne z czego pierwsze nowości wszyscy już widzą. Teraz według Ciebie powinniśmy informować wszystkich o każdej zmianie która będzie wprowadzona? Bez przesady. Przed fuzją prowadziliśmy większą sieć która tylko się rozwijała więc wiemy jak działać, co robić i mamy na to plan. Jakie mają być ruchy z serwerami? Nie został wyłączone, dalej jest tak jak jest, tutaj nie ma nic do pisania. To całe pytanie "co dalej?".... Jest dokładnie tak samo + dodatki które doszły z naszej strony, poprawki i z czasem znacznie więcej. Odnośnie tutaj banów,degradacji,ostrzeżeń - jeśli ktoś tutaj chce psuć atmosferę, utrudniać nam działanie lub nie podobają mu się nowe zmiany wystarczy napisać do mnie pw i ustawię odpowiednią rangę. Nie mamy czasu na takie zabawy, teraz my przejęliśmy stery, będziemy rozwijać sieć tylko w dobrym kierunku nie gorszym to chyba normalne. Na chwilę obecną zaczynamy od najważniejszych rzeczy. Jak wspomniałem nasze zmiany i działania będą dla wszystkich widoczne a wszystko co ma być zrobione będzie. filip0w , enderman , DarkAng3l! and 6 others 3 1 5 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/103791-co-dalej/#findComment-9095954 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts