Jump to content

Recommended Posts

Twój Nick: Mateo

twoje steam ID/IP:STEAM_0 : 1 : 432942325

Nick admina banującego: NTW | Amute

gdzina i data : 11.01.2021 23.29 

server : CS 1.6 harem [only DD2]

powód bama: podszywka pod innaosobę 
opis sytuacji: Co prawda podszyłem sie pod grasza o niku "W@riatka",
gdzyż miało to być dla żartów. a zamiast dostać kicka lub bana na 5 min 
to dostałem pernametnego. Zgodnie z moimi informacjami, gracz podszywający sie pod admina
powinien dostać perma, iż że w@riatka nie jest adminem a jest zwyłym graczem, to ten ban pernametny mnie sie nie należał.

https://1shot2kill.pl/topic/103604-odwo%C5%82anie-od-bana/

Na serwerze jest zakaz podszywania sie pod kogokolwiek - bez znaczeni czy to admin czy zwykly gracz.

Czekam na wyjaśnienie @ Amute key-drop.com czy gracz wczesniej otrzymywal ostrzezenia? Zgodnie z taryfikatorem - za podszywanie sie jest perm - jednak na poczatku admin ma obowiazek upomniec gracza i zastosowac lzejsza kare typu kick/krotki ban. Czekam na wyjasnienie od Amute i wtedy rozpatrze Twoje odwolanie. 

Przyznaję się do popełnionego błędu. Powinienem zwrócić uwagę a tego nie zrobiłem

Dużo z wieczoru nie pamiętam bo za bardzo zmęczony byłem pracą i troszkę wypiłem

Edited by Amute key-drop.com
nie pamiętam nic od 22

Pozwólcie że się wtrącę aczkolwiek było to tak że wbił na nicku "wiedzma ;>" pograł trochę i dostał upomnienie parę razy po czym wyszedł, zmienił nick na "W@riatka" i wszedł więc moim zdaniem ban powinien zostać za głupotę gracza a nie błąd admina... Admin postąpił w tej kwestii prawidłowo było upomnienie niejednokrotnie aczkolwiek nie poskutkowało to wywalił mu perma. Po tej całej zaistniałej sytuacji "wiedzma ;>" siedziała na spect i głosiła że można podszywać się pod "zwykłych graczy" i nie powinno być za to bana wyzywając ludzi przy tym od "jeb**ych debili co niczego nie rozumieją". Także do śmiechu wam musiało być niesamowicie jak się bawiliście nickami, a jak przyszedł czas na konsekwencje płacz i wyzywańsko. Więc moim zdaniem gracz o nazwie "Mateo" nie powinien mieć zdjętego bana bo robi tylko syf na serwerze oraz forum. c(:

Pozdrawiam Odpalek ;)

PS.

Amute jest to łagodny admin nie wywala odrazu tylko prosi o poprawę jak nie skutkuje wali bana. c(:

Edited by K4MIL)

Tez bylem przy tej sytuacji i ban powinien zostac, poniewaz mial zwracana uwage, aby zmienic nick ale niejednokrotnie. na poczatku mial nick "wiedzma ;>" po upomnieniach zmienil nick na "W@riatka" i po ostrzezenia nie zmienial nicku. Wiec ban powinien zostac. Admin postapil prawidlowo 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...