Jump to content

Recommended Posts

Witom państwa tutaj oczywiście Gaba mem świata. Nie mam facebook'a i nie będę marnować czasu na zakładaniu go dla jakiegoś Helzołna. Wiem, że przez to możecie tej "pracy" o ile można to tak nazwać nie przyjąć. Okej to potraktujmy to jako taki mem tak o se wysłany na forum. Dzisiaj zapytałam na chacie Sqbanego czy jest tym no... ADMINEM na serwerze! Znaczy kolegą serwera wiecie żebym problemów nie miała za "napisanie kto jest adminem, w sensie kolegą", bo tutaj to zbrodnia z tego co wiem. Sqbi odpisał w ten sposób :

**DEAD** Sqbany - Ja?!

**DEAD** Sqbany - Ja tu jestem bogiem tej dziury haha

Macie teraz wiarygodny dowód jakie podejście do serwera ma kochany Sqbi Douou. 

Ale ok po prostu zadufany w sobie dziurawiec i tyle mam do powiedzenia w tej kwestii. Oczywiście Sqbaniutki nie obraź się, bo wiesz ja nie z tych mądrych.

Że Sqbany jest ''bogiem tej dziury" tak napisałam w memie. (Tłumaczę to dla tych z mojego gatunku tylko gorszego przypadku).

Przechodząc do sedna jest to słaby mem, nie śmieszący nikogo oraz zrobiony w programie GIMP.

20846547_memehellzone.thumb.png.d0a8623773b6599432ed872a57ea0560.png

O to mój NIE śmieszny mem oraz oczywiście dzikie densy Spandżboba, bo to najlepsza postać jaka istnieje na świecie.1139594561_SpongebobGIF.gif.76a4ee053c0a9333248075ad5ef9d59f.gif

https://1shot2kill.pl/topic/103521-meme-konkursowy/

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...