Jump to content

Recommended Posts

Nick oskarżyciela: dziadek

Nick oskarżonego: Thexen

IP/SID oskarżonego: 83.7.180.7

Data i godzina  01.09.2021. godzina 10:34

Powód skargi: "czeater"

Krótki opis sytuacji: podczas rozgrywki jeden z graczy poszedł po admina texena. Texen stwierdził ze posiadam wh po byłem  niby wycelowany w gracza i wiedzie gdzie wyjdzie na moją obronę mam to że starałem się o posadę admina na tym serwerze i raczej nie używał bym takich nielegalnych programów 

drugą rzeczą na moją obronę jest to ze miałem dużą liczbę śmierci osoba z takimi ułatwieniami z tego  co mi wiadomo liczbę tych śmierci mają  małą liczbę śmierci.

Liczę że dostanę unbana i będę mógł powrócić do gry na serwerze.

Serdecznie pozdrawiam dziadek

Edited by dziadek
https://1shot2kill.pl/topic/103498-odwo%C5%82anie-od-bana/

A proszę bardzo,  jest dużo czasówek złapanych przeze mnie które mogą wskazywać na to cos miałeś nie jestem tego pewien w 100%

02:55

04:41 tu trochę dziwne wejście na resp i strzelanie idealnie w graczy mających AFK

05:33

05:56

06:52

07:03

07:20

09:57

11:21

17:13

17:40

19:40

Powiem tak, ogólnie nie celujesz po ścianach i po modelach ale graczy to co dziś zobaczyłem jak wszedłem na serwer to serio wyglądało jak byś cos miał wiec weryfikacja nie zaszkodzi, jesteś spokojnym graczem i masz mega mega kulturę osobistą rzadko spotykaną, i ogranicz bycie tzw. "dupowłazem"  ale idzie się pośmiać więc spokojnie :) to są  powody dla których dałbym Ci UB i szansę

wrzucam demko 

HLTV-2101091008-de_dust2_2x2_sks_win.dem.zip

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...