Jump to content

Recommended Posts

he hej, ja mam pare takich misji ktore mozna wrzucic na serwerek, prosze o wasza opinie dot. samych misji jak i balansu nagrod do trudnosci misji. Do niektorych misji rowniez dorzucilem limit ile razy mozna je wykonac.

Legenda:

Limit

Nagroda

SpecOps

Misja I - Zabij 50 osob posiadajace VIP’a $80 10

Misja II - Zabij 100 osob posiadajaca AWP  $75 5

Misja III - Zabij 100 osob posiadajaca AK47 $50 5

Misja IV - Zabij 100 osob posiadajaca M4A1  $50 5

Misja V - Zabij 3 osoby w jednej rundzie z Deagle $20 10

Misja VI - Zabij osobe z najwieksza iloscia Killi 5 razy $20 5

Specjalista broni - Aktualnie na serwerze sa podstawowe misje zabij X osob z Y broni bez zadnego podzialu. 

Zabij 500/1000/1500 osób z M4A1 $150/$300/$450

Zabij 500/1000/1500 osób z AK47 $150/$300/$450

Zabij 500/1000/1500 osób z AWP $150/$300/$450

Zabij 200/500/800 osób z FAMAS'a $150/$300/$450

Zabij 100/250/500 osób z Galil'a $200/$400/$600

Zabij 150/300/600 osób z Deagle'a $200/$400/$600

Zabij 100/250/500 osób z USP $150/$350/$500

Zabij 100/250/500 osób z Glock'a $200/$400/$600

Po wykonaniu pierwszego przedzialu misja jest zakonczona i w menu z automatu na jej miejsce wskakuje kolejny przedzial, jesli to jest zbyt skomplikowane to mozna klasycznie zrobic jak na cod modach czyli zrobic podzial Specjalista broni I/II/III. Misje mozna wykonac jednorazowo.

Poki co to tyle, moze cos jeszcze dorzuce pozniej. Zapraszam do wypowiedzi :peepolove:

https://1shot2kill.pl/topic/103447-propozycja-nowe-operacje-na-go-moda/

Powiem Ci, że bardzo ciekawy pomysł. Fajnie byłoby urozmaicić i dodać więc się tych misji, także jestem za :D 

Dodałabym coś jeszcze z zabójstwem z kosy i HE + dla Ciebie za propozycje 

Zabij 50 osób posiadające vipa - VIP to kto, bo nie czaje xd w pewnych godzinach ma go niemal każdy, plus ostatnio bardzo często na serwerze jest VIP, svip (ten weekend) za free. Jak dla mnie bezsensowne, ale co kto woli 

Zabij 500 (np.) osób z X broni - odwrotność tego co już masz na serwerze czyt. zadaj X obrażeń z danej broni, czyli nic innego jak parafraza obecnych misji. 

Zabij osobę z największą ilością killi X razy - z największą na mapę, z największą w top 1? 

Zabij X osób posiadających daną broń - coś co sądzę że będzie zajebiście zbugowane, jak całe 1.6 xDD jako przykład podam PB jeśli wystrzelisz i zabijasz kogoś "kulką" w odpowiednim czasie jeśli zmienisz broń na nóż, na ekranie wyskakuje jakbyś zabił z noża xD także powodzonka.

Poziomowanie operacji na etapie odblokowania wyższych poziomów - spoko. 

To jak już chcecie HE, kosę dodać do operacji to dodajcie plant paki etc.\

@ Patryczku wszystko inne też, ale w postaci takiej jak wymieniłam :CoolStoryBro: poza poziomowaniem operacji.

Godzinę temu, Zdolna. napisał:

Zabij 50 osób posiadające vipa - VIP to kto, bo nie czaje xd w pewnych godzinach ma go niemal każdy, plus ostatnio bardzo często na serwerze jest VIP, svip (ten weekend) za free. Jak dla mnie bezsensowne, ale co kto woli 

VIP - Ranga premium na serwerze (VIP/SVIP)?  :KEKW:

Tak owszem bylaby to jedna z misji ktora bardzo latwo zrobic po pewnej godzinie jak jest darmowy VIP na serwerze lecz nie wydaje mi sie to problemem, zeby misji nie dalo sie naduzywac jest dodany limit ktory jest do uzgodnienia.

1 godzinę temu, Zdolna. napisał:

Zabij osobę z największą ilością killi X razy - z największą na mapę, z największą w top 1? 

Najwieksza na mape

Zabij X osób posiadających daną broń - coś co sądzę że będzie zajebi**ie zbugowane, jak całe 1.6 xDD jako przykład podam PB jeśli wystrzelisz i zabijasz kogoś "kulką" w odpowiednim czasie jeśli zmienisz broń na nóż, na ekranie wyskakuje jakbyś zabił z noża xD także powodzonka.

Z 2 lata temu bylo to na ktoryms serwerze donaciaka, @ Paweł. napewno sie uda jesli bedzie mial czas :peepolove:

To jak już chcecie HE, kosę dodać do operacji to dodajcie plant paki etc.

Kosa i paka juz sa na serwerze.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...