El Vanish Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Dzisiaj dostalem 2 bana za "obraze" , gdzie ten 2 był niesluszny ? , marek twierdzi ze kazde moje odezwanie na mikro to wyzwiska i tylko mnie banuje a np XTRA kazdego wyzywa caly czas i nie dostaje bana , czemu ? bo sobie we 2 razem misje robia lizodupy . Poprosze ssy , nagranie za co dostalem bana pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xtra Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Oj Vanish Vanish, pierwszy ban był za to że cie szparowałem ale szparować można, a ty jak jakiś 10 latek odrazu zaczełeś wyzywać, a z drugim banem to ja nic nie mam do czynienia bo przez cała mape nic nie gadałem Nie pozdrawiam. -.- A i jeszcze jedno czy ,,Menel" to jakieś wyzwisko? no chyba nie, a ty ty kurw* ty szmat* #2 Nie pozdrawiam -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk222 Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Dostajesz bana bo obrażasz ale Owned nie dostaje a jak dostaje to 5 min max a wyzywa cały czas ale Marek admin siedzi z nim na ts i kolegów nie banuje nie więcej niż na 5min bo kolega/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Koniarek Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 (edited) owned tez dostaje bany jak wyzywa wiec nieklam nawet na 1 godzinie jak przesadzi , jak sie niemyle to po resecie juz dostal okolo 5 banow. A co do El vanisha to obraza nawet jak go ktos zarazi jak dziecko 12 letnie sie zachowuje. niestety niezdazylem nagrac jak obraza przez mikro. Edited July 16, 2017 by Marek Koniarek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Koniarek Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 (edited) to pisalem z toba na steam to sobie mozesz sam 1 wyzwales i sprowokowales a i szkoda ze niewkleiles wyzej rozmowy ktora ty zaczoles. Nie pozdrawiam Edited July 16, 2017 by Marek Koniarek Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk222 Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Po prostu wypowiedziałem się adekwatnie do osoby która faworyzuje swoich kolegów z ts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Koniarek Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 niefaworyzuje kolegow z ts przypominam Ci ze tez dostajea bany jak trzeba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maikon Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 A co to w ogole ma do tej skargi? bo nie rozumiem teraz XD Marek banuje Owneda i innych a to że łamiecie regulamin to nie jego wina Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Vanish Posted July 16, 2017 Author Report Share Posted July 16, 2017 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Marek Koniarek [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ 1shot2kill.pl [AMXBans] Powod: 'obraza admina' [AMXBans] Dlugosc bana: '3 godzin' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:626168773' [AMXBans] Twoje IP: '94.254.229.134' [AMXBans] ======================================= ssy bany ? kolejny ban za nic zabierzcie temu dzieciakowi admina Marek - mydlina 15letnia co z swiata za komputerem nie widzi , juz dowiedzialem sie od kilku osob z ts3 co robisz , nie wiesz z kim zadzierasz , podeslij demka z rana jak slayowales typa bo do kampy survem wbil , bo chciales "Sobie misje szybko zrobic" zeby przetrwac jako zombie . nic nie ugrasz dzieciaku daj dowody Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xtra Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Jezu patologia ten swoją rozmowe z steam pokazuje ten to ten tamto jprdl xDDDDDD, Bardzo miło powiem odjebci* sie od Marka, bo Vanish dostał bana za wyzywanie, Dostał bana i odrazu wielka afera.. a ty @patryk222 gul ci skacze tak bardzo ze siedzi z nimi na ts? I go krytykujesz żeby odebrano mu admina? (PATRYK ŁEB) #3 Nie pozdrawiam -.- @El Vanish to dobrze że dał slaya P.S najpierw przeczytaj regulamin i potem wbijaj na serwer #4 Nie pozdrawiam -.- C4Mp3r 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Vanish Posted July 16, 2017 Author Report Share Posted July 16, 2017 @Xtra Ty sie nie odzywaj debilu bo kazdego na tym serwie wyzywasz chcesz zeby ci sie dali do misji zabija cie to wyzywasz go od najgorszych wiec wyjazd stad i nie masz prawa glosu piesku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xtra Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Ty ziomek uważaj co ty piszesz bo tak jak ty to ujełeś psem nie jestem nie wiem jak ty Spinasz się bo bana dostałeś jezu Więc już się nie udzielaj szczeniaku #5 Nie pozdrawiam -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Mati47 Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 wyzywa od najgorszych tak ? jak mówi ty menelu to fajna obraza @El Vanish ale jak ty wbijasz na server i pierwsze co słysze to frajerze ogar sie i nie placz na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xtra Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 @19Mati47 Wyjaśnił xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolishBanana Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Vanish, wstaw według wzoru temat, ponieważ jak narazie jest do kosza. Ogarnij dowody( weź Screeny rozmowy od Krzycha ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Polecam najpierw dostosować się do wzoru. Link: A po drugie trochę utrzymajcie te komentarze do Siebie. Jeśli macie jakieś dowody to podawać a nie robić spam i na wzajem się obrażać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Co to za skarga i o co tu chodzi? Na forum pokazujesz swoją kulturę 4 godziny temu, El Vanish napisał: @Xtra Ty sie nie odzywaj debilu bo kazdego na tym serwie wyzywasz chcesz zeby ci sie dali do misji zabija cie to wyzywasz go od najgorszych wiec wyjazd stad i nie masz prawa glosu piesku dostajesz za to warna na forum, żebyś miał weselej. Co do dalszej dyskusji. pan @patryk222 dostaje warna za PW upublicznione na forum. Pan @Marek Koniarek wnioskuję, że masz adma?? ale czy chcesz tego adma skoro nie masz rangi na forum? 24h na odebranie rangi Co do samej skargi. Rozpatrzy ją opiekun, bo to on tu głównie powinien czuwać nad adminami czy banują sprawiedliwie. Nieznajomax3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts