don Kuba Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Witajcie użytkownicy. Jak wiecie podczas trwającego majora będzie można dropnąć skrzynki. Aby jednak mieć szansę na otrzymanie takiego dropu trzeba będzie oglądać mecz bezpośrednio z gry CS:GO, bądź też ze streamów do tego upoważnionych. ( Stream Izak'a, Stream PGL) Żeby dropnąć skrzynkę bezspośrednio z gry nie trzeba wykonywać żadnych czynności, natomiast jeśli chodzi o drop z twitcha to należy odpowiednio połączyć konto steam wraz z kontem twitch. Najpierw rejestrujemy się na Twitchu (jeżeli takowego konta nie mamy): Gdy już się zarejestrowaliśmy bądź zalogowaliśmy w prawym górnym rogu mamy nasz nick, a obok niego strzałkę. Klikamy na tę strzałkę a później klikamy "Settings": Otworzyło nam się nowe okno. W nowym oknie klikamy przycisk "Połączenia": Po raz kolejny otwiera nam się nowe okno. Teraz przy ikonce Steama najeżdżamy myszką na "ptaszka", który zamienia się w napis połącz. Klikamy ten przycisk: Wyskakuje nam okno z logowaniem się do konta steam. Logujemy się: Jeżeli "ptaszek" świeci się na zielono oznacza to, że zrobiliśmy wszystko dobrze i nasze konta zostały połączone. Teraz bez problemu możemy oglądać transmisje z twitcha nie martwiąc się, że nie mamy szansy na otrzymanie skrzynki! Poradnik napisany na potrzeby sieci 1shot2kill.pl Zakaz kopiowania bez zgody administracji! K!nGa , BeMaX , TilioS and 6 others 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Przydatny poradnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
K!nGa Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Plus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 Elegancko ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 Potwierdzam, to działa! Btw. czy to jest to co ma dropić? XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
don Kuba Posted July 19, 2017 Author Report Share Posted July 19, 2017 8 minut temu, Conte napisał: Potwierdzam, to działa! Btw. czy to jest to co ma dropić? XD Tak to to... Proszę powiedz mi ile czasu ogladałeś streama? Bo ja oglądam od rana do nocy i zero dropu :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator raynie Posted July 19, 2017 Administrator Report Share Posted July 19, 2017 4 minuty temu, Kubunio napisał: Tak to to... Proszę powiedz mi ile czasu ogladałeś streama? Bo ja oglądam od rana do nocy i zero dropu :v Uwierz mi, raczej nie chcesz wiedzieć. xd Ze mnie już się kolega śmieje, że obejrzał tylko 5 ostatnich rund w meczu vp z vega i dostał nuke, a jak jak na razie żadnej rundy nie opuściłem i lipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade. Posted May 22, 2018 Report Share Posted May 22, 2018 Przydatne :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts