Wajda Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Witam Z tej strony Wajdax! Zacząłem grać na serverze od nie dawna i mimo trochę tych godzin mam już przegranych. I grając zdążyłem zobaczyć, że od którejś tam godziny do którejś jest darmowy VIP. Nie będę ukrywał, że jest to strasznie irytujące gdyż zaraz po rozpoczęciu rundy większość teamu rzuca bezsensowne smoke i trochę przeszkadza Moja propozycja jest taka żeby usunąć darmowe VIP'Y a w zamian wprowadzić coś w stylu maszynę losującą osobę, która otrzyma darmowego VIP'a na jedną, całą mapę Myślę, że jest to dobry pomysł i inni gracze się ze mną zgodzą Pozdrawiam Wajdax! XplayN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TilioS Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Przecież to nie wypali ja bym zostawił jak jest może jedynie usunąć smoke w dostawaniu od vipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
amx_cfg Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Smoke nie usuną i nie będzie zmiany. Bo to przyciąga ludzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
XplayN Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Ja jestem jak najbardziej za ponieważ te darmowe vipy trochę przeszkadzają ciężko się wtedy gra i bym dodał właśnie to głosowanie co zmianę mapy 1 vipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt. Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Dziękuję za zainteresowanie, lecz zostanie tak jak jest. Z oczywistych powodów nie będę tłumaczył. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt. Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1cker Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1cker Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts