GenslaR Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 (edited) Cześć wszystkim! Niektórzy mnie znają z serwera, niektórzy nie, ale nie o tym będę się teraz rozpisywał. Kiedyś grałem więcej czasu na serwerach typu Zombie Mod niż aktualnie. Bardzo to lubiłem, więc postanowiłem zrobić własną mapę. Robiłem ją kawał czasu zaczynając w Hammerze praktycznie od początku i wyszło w sumie na to, że nie składałem na żadnej innej serwerowni podania o jej dodanie. Od jej stworzenia minęło bardzo dużo czasu i przez aktualizacje gry mogło wystąpić parę bugów. Pytanie do was - jak się spodoba lub nie - napiszcie czy mile widzielibyście ją na tym serwerze. Oczywiście wrzucam linka ze stronką do pobrania mapy, gdzie znajdują się również ss'y. Gdyby jakaś irytująca rzecz czy bug przykuła waszą uwagę i chcielibyście się jej pozbyć napiszcie w komentarzu. Postaram się ją usunąć. Lecz mały problem w tym że straciłem większość plików do edycji. Nazwa: zm_abandoned_camp Download: http://gamebanana.com/maps/173784 Plik .wad do folderu --> cstrike Mapa wiadomo gdzie. Edited July 15, 2017 by GenslaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts