bea$t Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Witam, na serwerze gram bardzo długo, pamietam jeszcze czasy gdy kupowało się skiny za monety, dzisiaj grając na serwerze dostałem bana - na zawsze, powód bana: "Nietolerancja drugiej osoby/ciagle obrazanie" nie wiem od kogo dostałem tego bana, ale wiem, że za takie coś nie powinno być bana. Proszę o unbana SteamID: STEAM_1:0:723795109 IP: 77.255.239.43 Dodaje Screenshota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted July 15, 2017 Support Admin Report Share Posted July 15, 2017 Po 1: To nie jest dział odwołań od banów. Po 2: To @Aleksandra nadała Ci bana, więc miała ku temu powody. Czekamy na to co powie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bea$t Posted July 15, 2017 Author Report Share Posted July 15, 2017 Teraz, Roni napisał: Po 1: To nie jest dział odwołań od banów. Po 2: To @Aleksandra nadała Ci bana, więc miała ku temu powody. Czekamy na to co powie. Okej, dzięki za szybką odpowiedź, i czekam na decyzję Aleksandry Link to comment Share on other sites More sharing options...
_nieobliczAlny_ Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 dostałe bana za obrazę na serwerze bo ja ani aleksandra ani inni gracze nie bedą twoich wyzwisk słuchać w stosunku do kobiet oraz innych jeśli uważasz że pewna osoba "kobieta" to zacytuję ''kurwa głupia " no to sory ja powiedziałem ze takie zachowania nie będą tolerowane na serwerze ma być kultura w stosunku do innych graczy jak tego nie potrafisz zrozumieć to nwm co z tb jest. mam nadzieje ze wiesz co powinieneś zrobic ? jak nie to masz czas na zastanowienie Julka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bea$t Posted July 15, 2017 Author Report Share Posted July 15, 2017 Teraz, _nieobliczAlny_ napisał: dostałe bana za obrazę na serwerze bo ja ani aleksandra ani inni gracze nie bedą twoich wyzwisk słuchać w stosunku do kobiet oraz innych jeśli uważasz że pewna osoba "kobieta" to zacytuję ''kurwa głupia " no to sory ja powiedziałem ze takie zachowania nie będą tolerowane na serwerze ma być kultura w stosunku do innych graczy jak tego nie potrafisz zrozumieć to nwm co z tb jest. mam nadzieje ze wiesz co powinieneś zrobic ? jak nie to masz czas na zastanowienie Skoro masz zapisane moje teksty i potrafisz cytować, to powinienneś zauważyć, że ja odpowiadam na zaczepki, druga sprawa - do kobiety tego nie mówiłem tylko do gracza który stał całą rundę w jedym miejsu - nerwy puszczają, sam wiesz jak to jest... jeśli kogoś uraziłem to Przepraszam, jeśli ban zostanie - trudno, dzięki za gre miło było Link to comment Share on other sites More sharing options...
_nieobliczAlny_ Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 1 minutę temu, bea$t napisał: Skoro masz zapisane moje teksty i potrafisz cytować, to powinienneś zauważyć, że ja odpowiadam na zaczepki, druga sprawa - do kobiety tego nie mówiłem tylko do gracza który stał całą rundę w jedym miejsu - nerwy puszczają, sam wiesz jak to jest... jeśli kogoś uraziłem to Przepraszam, jeśli ban zostanie - trudno, dzięki za gre miło było są świadkowie którzy mogą potwierdzić jak innych obrażasz to nie teksty typu "debilu" ale o wiele gorsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
bea$t Posted July 15, 2017 Author Report Share Posted July 15, 2017 Teraz, _nieobliczAlny_ napisał: są świadkowie którzy mogą potwierdzić jak innych obrażasz to nie teksty typu "debilu" ale o wiele gorsze Tak zgadza się czasami nerwy puszczą, ale czy to powód do bana na zawsze? Kurde, najlepszy serwer awp jaki znam a tu bany za takie powody Link to comment Share on other sites More sharing options...
_nieobliczAlny_ Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 tak bo to twój 15 ban za obrazę dostawałeś bany na 30 min 1 godzine itd. ale teraz miarka się przebrała wiesz dokładnie kogo obraziłeś ostatnio ja czekam na twoje przeprosiny do tej osoby nwm jak @Aleksandra ale dla mnie przeprosiny skierowane to tej osoby powinny być ` P72 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bea$t Posted July 15, 2017 Author Report Share Posted July 15, 2017 1 minutę temu, _nieobliczAlny_ napisał: tak bo to twój 15 ban za obrazę dostawałeś bany na 30 min 1 godzine itd. ale teraz miarka się przebrała wiesz dokładnie kogo obraziłeś ostatnio ja czekam na twoje przeprosiny do tej osoby nwm jak @Aleksandra ale dla mnie przeprosiny skierowane to tej osoby powinny być Na priv do niej napisać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_nieobliczAlny_ Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Teraz, bea$t napisał: Na priv do niej napisać? twoja decyzja gdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
bea$t Posted July 15, 2017 Author Report Share Posted July 15, 2017 Dobra, ch**a wbijam w te gry, tylko słabo, że za taki powód ban na zawsze no ale trudno, fajnie się grało bo to najlepszy serwer only awp Link to comment Share on other sites More sharing options...
_nieobliczAlny_ Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Teraz, bea$t napisał: Dobra, ch**a wbijam w te gry, tylko słabo, że za taki powód ban na zawsze no ale trudno, fajnie się grało bo to najlepszy serwer only awp tym udowadniasz jak bardzo jesteś twardy skoro miałeś odwagę wyzywać innych obrażać to miej odwagę i przeprosić Link to comment Share on other sites More sharing options...
bea$t Posted July 15, 2017 Author Report Share Posted July 15, 2017 Teraz, _nieobliczAlny_ napisał: tym udowadniasz jak bardzo jesteś twardy skoro miałeś odwagę wyzywać innych obrażać to miej odwagę i przeprosić Co z takich przeprosin skoro nie będą szczere? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_nieobliczAlny_ Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 ja powiedziałem swoje czekam na decyzje @Aleksandra bo to ona ci dała bana i ona postanowi czy go zostawić skrócić czy odbanować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted July 15, 2017 Support Admin Report Share Posted July 15, 2017 Zamykam ten spam. Niech się Ola wypowie i tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Dla mnie sprawa jest prosta. Dostawałeś już wcześniej kilka ostrzeżeń banem i zapewne nie raz słownie. [Wystarczy spojrzeć w bansa.] Nie zamierzam puszczać płazem zachowania jakie sobą reprezentujesz. Kilka przykładów: https://scr.hu/evdjA4 https://scr.hu/dV2y9e https://scr.hu/mpYNO1 Podejrzewam, że gdyby wybrać demko z dowolnego dnia i przejrzeć logi można znaleźć ciekawsze rzeczy ... Z resztą od dawna były na Ciebie skargi i żałuję, że wcześniej się tym nie zajęłam. Ode mnie UB nie dostaniesz, bo zmarnowałeś swoją szansę. Krystek , YeS? , Proxi and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted August 20, 2017 Report Share Posted August 20, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts