ScreamMyName Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Witam. Mam taki problem z telefonem MyPhone Luna, otoz od jakiegos czasu telefon dostaje regularnwj czkawki! Sam sie wylacza, czasami wylacza i sam wlacza. Czasami go wlaczyc nie moge i musze baterie wyjac i dopiero sie uruchomi. Czasami ogladajac cos na YT poprostu wyswietlacz gasnie (przygasa o 150%) i ledwo widac ale nic nie moge zrobic. Czasami tez zrobi sie czarby ekran i dziala wibracja (ciagly sygnal). Nie wiem czy to dlatego ze sie psuje czy moze jakiegos wirusa mam? Jeszcze jal rozmawiam to zazwyczaj tak po minucie rozmowy 100% ze sie wylaczy ale takiw krotkotrwale rozmowy daje rade. Pomoze ktos? Moze znacie przyczyne albo mial ktos podobnie? Nie wiem czy mam go oddac do naprawy czy moze jakis to wirus jest i dobry antywir podziala. Jak myslicie? Dodam ze wczesniej dzialal bez zarzutu, od jakiegos tygodnia mu odpiernicza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubanczyq Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Próbowałeś przywrócić do ustawień fabrycznych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted July 15, 2017 Author Report Share Posted July 15, 2017 Jeszcze nie. Jestem w pracy i potrzebuje telefon, sprobuje wieczorem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Jak wygląda sprawa obecnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted July 16, 2017 Author Report Share Posted July 16, 2017 Odswieze wieczorem bo jednak jeszcze dzis potrzebuje na caly dzien wiec nie kombinuje. Do wieczora Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted July 17, 2017 Author Report Share Posted July 17, 2017 Nie mam możliwości edytowania więc wstawiam pod postem. Telefon wyczyszczony do zera, format zrobiony (do ustawień fabrycznych) Zobaczymy czy podziałało, póki co trwają podstawowe aktualizacje sklepu. Jeśli do środy będzie okej czyli pomogło i łapiecie wyżej plusa Dam znać jak będzie dalej szwankował Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubanczyq Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Czyli po przywróceniu do ustawień fabrycznych działa normalnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted July 17, 2017 Author Report Share Posted July 17, 2017 Tak myślałem... jednak pod wieczór znowu się dzieje to samo. Przed chwilą miałem taką sytuację, że co chwile mi odłączał/podłączało słuchawki jednocześnie z ładowaniem i po chwili się zresetował. Ogółem jest troche lepiej bo dziś tylko dwa razy mi się zresetował/wyłączył, przed resetem miałem tak co chwile jak tylko z niego korzystałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 Mam do Ciebie pytanie, grzeje się twój telefon? Ja bym stawiał na softa... mimo iż powodów może być milion. Odpowiedź na powyższe pytanie, potem będziemy kombinować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted July 19, 2017 Author Report Share Posted July 19, 2017 Nie grzeje. Sytuacja obecnie wyglada lepiej niz przed tym resetem bo wylacza sie max 3 razy i widac poprawe ale jednak co jakis czas problem jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 Myśle dalej, że to wina softa. Możliwe, ze system do du*y bądź jeżeli go zamoczyłeś go w wodzie to mogło coś sie zalać i jest wilgotny. Albo coś się przesuneło. Powodów może być milion... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted July 19, 2017 Author Report Share Posted July 19, 2017 Wiele razy krople jakies na ekran padly i samo mi cos klikalo ale jak przetarlem szmatka sucha to wracal do normy. Po robocie sprawdze czy mam gwarancje jak jest sprobuje go oddac jak nie to bedziemy dalej kombinowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted July 30, 2017 Report Share Posted July 30, 2017 Jak sprawa wygląda na chwilę obecną? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts