Pikachou M4A1 Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Nick : IGLO_- Wiek :24 Mutacja :Oczywiście Czas spędzony na serwerze (link do GT):http://www.gametracker.com/server_info/94.75.91.194:27015/top_players/?query=IGLO_- oraz http://www.gametracker.com/server_info/94.75.91.194:27015/top_players/?query=Pikachou+M4A1 Znajomość amxmodmenu: 7/10 W jaki sposób trafiłeś/łaś na nasz serwer?: Chciałem odmienić i przeszedłem z coda 501 tej serwerowni na only awp Dlaczego ty? (Proszę o sensowną wypowiedź): Chciałbym pomóc ponieważ zdarzają się sytuację gdy gram wcześnie rano i np buguje się mapa i się nie zmienia czy też inne występki łamania regulaminu . Posiadasz działający mikrofon : niestety od paru dni już nie ponieważ się zepsuł się , lecz postaram i mam też zamiar w najbliższym czasie zakupić nowy Kontakt (GG / Steam): GG- 52582141 Steam ID: IGLO_- STEAM_1:0:105038934 217.99.218.247 Nonsteam Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%?:tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antuś Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Na nie -Pograj dłużej -mikrofon -ns Pograj troszkę jeszcze a będę na tak, narazie NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brylant Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Nie lubię jaka admin nie ma steama, również pograj jeszcze dłużej na tym nicku, bo tylko parę dni jesteś, i spróbuj za jakiś czas. Mikrofonu sam nie mam, dlatego mi to nie przeszkadza. i PS. To nie jest serwerownia, tylko sieć serwerów. Poczytaj znaczenie słowa serwerownia, bo to całkowicie co innego Link to comment Share on other sites More sharing options...
YeS? Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Wiek jest git mutacja jest . mikro nie ma ale moim zdaniem to do niczego nie przeszkadza żeby dostać adminem. amx 7/10 czyli coś już wie o amxmodmenu .. steam - brak ale lecz troche ten jeden minus . ale widzę ze dużo ludzi ma admina bez steama wiec moim zdaniem nie ma problemu . Jestem na tak . Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 (edited) Wydaje mi się, że na serwerach typu only aim,awp,dd2 steam jest niezbędny więc to bardzo minusuje Wiek git Tylko nie mam pojęcia dlaczego ludzie plusują za mutacja a potem piszą że brak mikrofonu to nie problem... Forum jesr Jestem za okresem próbnym ale jak zakupisz steam, i pograsz dłużej aktualnie mozna kupic za 10 zł o ile się nie myle więc nie zbiedniejesz. Edited July 17, 2017 by [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Okres próbny. Zgłoś się do mnie po odbiór uprawnień i odbierz rangę na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted August 20, 2017 Report Share Posted August 20, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts