LanowyChłopak Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Witam. Przed chwilą nie jaki admin ''m'' na serwerze każdemu postawił perm bana za nic. Na początku dostała bana Mała Mi i potem każdemu obecnemu na serwerze wystawiał perm bana. Proszę jak najszybciej zabrać mu wszystkie funkcje administratora. Pozdrawiam. _Alex_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pikachou M4A1 Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 także zostałem zbanowany mój nick IGLO _- , proszę o zabranie a też o spojrzenie na amxbans i odbanowanie wszystkich użytkowników zbanowanych przez admina "m" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Zgłosiłem to [email protected], czekajcie cierpliwie. Nie róbcie tematów. My wiemy co sie dzieje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted August 20, 2017 Report Share Posted August 20, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts