Doc_Holliday Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 1. Nick w grze: Doc_Holliday 2. Wiek:15 3. Link do GT:https://www.gametracker.com/player/Doc_Holliday/91.224.117.107:27015/ 4. STEAM / NON STEAM (link do steamcommunity): Mam steam ale nie chce się odpalić jak nie wierzycie to moja nazwa Doc_Holliday 5. Doświadczenie adminowskie na serwerach Base Builder:Byłem adminem bb na kilku serwerach i dobrze mi szło więc dam radę 6. Staż na serwerze:Tydzień ale ciągle gram ! 7. Znajomość AMXX(1-10):5 8. Jakie kampy potrafisz zbudować?: Hs,trap hs,surf,surf trap,dark, I wiele innych kamp których nazw nie znam i staram się wymyślać autorskie :) 9. Mikrofon (Tak/Nie):Mam zamiar kupić 10. Dlaczego ty:Ponieważ spędzam dużo czasu na serwerze nie robię awantur spędzam dużo czasu na serwerze zdarzają się takie sytuacje gdzie nie ma żadnego admina i chciałbym pomóc innym graczom :) 11. Kontakt:Steam forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Sprawdź sobie wymagania i sam sobie odpowiedz dlaczego odrzucam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts