Guest Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 @ kanarinio [P] Ile masz lat? [O] 21 [P] Jaki sport lubisz najbardziej? [O] Uwielbiam piłkę nożną. [P] Mieszkasz w bloku czy domu jednorodzinnym? [O] Mieszkam w bloku. [P] Jakbyś mógł z dnia na dzień przeprowadzić się do stanów z taką oszczędności jaką masz to przeprowadził byś się? [O] Nie. Nawet gdybym miał mega duże oszczędności to tego bym nie zrobił. [P] Do jakiego kraju/miasta chciałbyś się przeprowadzić? [O] Finlandia - Klimat mi tam jak najbardziej pasuje ;d [P] Ulubiony kolor? [O] Zielony, pomarańczowy. [P] Jaki polecał byś procesor, żeby mieć dobre fps do csa? ?? [O] Inny ;p Nie znam się. @ M4A1. [P] Czym się interesujesz? [O] Jestem giga nudnym człowiekiem i nie mam jakoś dużo zainteresowań. M.in. są to piłka nożna, programowanie, wyzywanie @ NeQ.. [P] Jak masz na drugie imię? [O] Nie, lepiej nie pisać xDD [Kto wie ten wie]. [P] Z jakimi osobami z forum poszedłbyś na pizze? [O] Na pewno @ Japoniec.'a bym nie wziął... Nie zjedlibyśmy ani jednego kawałka ;DD A tak na poważnie to myślę, że @ Patryczku, @ MonikaZmałpa, @ DarkAng3l! + kilka osób. Jestem zbyt leniwy żeby ich wymieniać. [P] Czy uważasz, że rozwój serwera Go Mod idzie w dobrym kierunku? [O] Za dużo czasu poświeciłem na jego stworzenie, żeby nie szedł w dobrym kierunku. Czas pokaże, póki co jest prawie dobrze. [P] Czy masz jakieś zwierzątko? [O] Owszem, mam pieseła i brata - Czyli w sumie 2 pieseły ;D [P] Jak Ci idzie wietrzenie pielgrzyma? [O] Potrzeba pomocy [P] Czy masz jakieś swoje ulubione słodycze? Jak tak to jakie? [O] Jestem fit jak @ Erwin - nie jem słodyczy ^^ :D [P] Jakie rzeczy denerwują Cię u innej osoby? [O] Aaa długo by wymieniać ;p [P] Jakie cechy charakteru cenisz u drugiego człowieka? [O] Szczerość [P] Podobno każdy ma jakieś wady i zalety. Czy potrafiłbyś wymienić swoje? [O] Jestem perfekcyjny :D A tak na poważnie to moją wadą(?) jest lenistwo. [P] Jakiej piosenki mógłbyś słuchać godzinami? [O] To lub To [P] Czy na naszej sieci znajdują się takie osoby, które mógłbyś obdarzyć zaufaniem bądź już to zrobiłeś? [O] Oczywiście, że są. Nie będę ich wymieniać. #kto_wie_ten_wie :D [P] Kiedy powtórka 1vs1? [O] Kiedy chcesz? Mam nadzieję, że nauczyłaś się strzelać xD [P] Pożyczysz dyhe dla @ clixxu.? [O] No raczej :3 [P] Jakiej pory roku nie lubisz? [O] Nienawidzę lata [P] Jaka jest Twoja ulubiona potrawa wigilijna? [O] Barszcz czerwony z uszkami [P] Jak to jest być technikiem oszukistą? [O] Super, dobrze się z tym czuje! [P] Cieszysz się, że zostałeś nominowany do Q&A? [O] W uj, mam tak dużo czasu. Mógłbym być nominowany kolejny raz... [P] Zamykasz kanarki w klatce?? [O] I wystawiam za okno >.< @ clixxu. [P] Siema mordo masz momze pomrzyczyc jakoms dyhe ku*wa ten?? [O] No kur*a ten pewnie mołdo rzę Ci pomrzycem dyhe [P] Masz pomzyczyc 2 dyhy? [O] Wypłata z HellZona nie przyszła.. Nie mam ;c [P] Jak masz na imię? [O] Na pewno nie Paweł [P] Dlaczego Paweł? [O] Bo nie Rafał [P] Pies czy kot i dlaczego pies? [O] Yyyy, bo nie kot. @ Japoniec. [P] Ile w pasie? [O] Mniej niż T.. Tak. [P] Jak to się staneło że jesteś tutaj technikiem? [O] Powiedzieli, że będą płacić... :( [P] Ile cm wzrostu? [O] 145 [P] Masz jakieś autko? (Albo jakie chciałbyś mieć) [O] Takie o bym chciał mieć [BMW M5 F90] (BRAK SKRIN.PNG) [P] NeQ ...? [O] Dobry chłopak XD [P] Kiedy coś nowego ? [O] Jak zapłaco @ CytrynQa [P] Dlaczego Ala ma kota? [O] Lepiej kota niż @ NeQ.'a tzn co? [P] Czy bezdomnemu uczniowi można zadać pracę domową? [O] Napisałbym coś, ale nie chce wyjść na uja ;C TAK MOŻNA [P] Jeśli lustro odwraca rzeczy z prawej do lewej, dlaczego nie odwraca do góry nogami? [O] Lustro niczego nie obraca :O :-O [P] Dlaczego mężczyźni łysieją bardziej niż kobiety? [O] Nie jest to prawda ^-^ - Nie, nie podam argumentów. @ centric [P] Ile masz lat? [O] 21 [P] Jak długo zajmujesz się programowaniem? [O] 4/5 lat [P] Ile masz w łapu? [O] Nie wiem, jakoś nie liczyłem [P] Dlaczego akurat HellZone? [O] Fajna atmosfera, fajne człowieki [P] Jakiej pory dnia nie lubisz? [O] Nienawidzę poranków [P] Czego najbardziej nie nawidzisz w ludziach? [O] Długo by wymieniać [P] Kebab czy Pizza? [O] Lepiej nie wybierać bo jeszcze mnie zabijo [P] Jesteś zadowolony z tego co robisz aktualnie? Jeżeli tak to dlaczego? [O] Za 2 lata mogę Ci na to pytanie odpowiedzieć :D @ Bednar<3 [P] Ile masz lat? [O] 21 [P] Ile masz godzin w cs'ie? [O] W CS:GO? Ze wszystkich kont to myślę, ze ponad 2000h [P] Jaką miałeś najwyższą range w cs'ie? [O] Skrzydłowy - Globus. MM - Szeryf [P] Jak planujesz spędzić święta? [O] Grając w komputer :kappa: [P] Jaka jest twoja ulubiona potrawa na wigilii? [O] Było ^ ^ ^ @ andrey [P] Jakie są Twoje plany na przyszłość? [O] Planów jest kilka. M.in. Praca w firmie IT - Plan do zrealizowania w przeciągu 3 lat :D (także jakbym spierolił z forum to wszystko jasne :kekw:) [P] Znasz się na żartach? [O] Tak, znam się C: [P] Co Cię napędza? [O] GBS xD [P] Jaka jest Twoja pierwsza myśl z rana? [O] "Ja pie**ole znowu" ew. "ku*wa znowu" czasem też "Co się działo/dzieje" Super było, dzięki za nominacje @ DarkAng3l!. -.- Kilka pytań mogłem pominąć lub pominąłem, ponieważ nie chciałem na nie odpowiadać. A ten no. Nominuje @ M4A1. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/102661-9-qa-pawe%C5%82-odpowiedzi/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts