Technician aXenDev Posted July 14, 2017 Technician Report Share Posted July 14, 2017 PGL Major Kraków 2017 Po raz drugi możemy organizować dla was konkurs z okazji majora! Zapraszamy do zapoznania się z działem! Donator wyróżniony! Na forum pojawił się system dotacji, który będziemy rozwijać. Chcemy wprowadzić automatyczne dotacje lecz to nastąpi w przyszłości Aplikacja wyróżnia donatorów w: tematach, profilu, na forum. (Przykładem jestem ja) Link do aplikacji. Aktualizacja stylu białego oraz czarnego! Widoczne zmiany są w belkach na forum oraz przyciskach akcji. Są one teraz wyraźniejsze Poprawiliśmy również działanie strony na stylu mobilnym! Aktywni posterzy wkraczają do topki! Powraca stara topka na forum! Dla niedoświadczonych użytkowników forum liczy ona posty użytkowników na forum. Własne wpisy w topce ChatBoxa! Ilość swoich wpisów na ChatBox'ie teraz w swoim profilu! Od teraz możecie sprawdzić swoje wpisy także w swoim profilu. Spolszczono rangi CS:GO oraz poziomy! Od teraz wszystkie rangi oraz poziomy są napisane po polsku. Poprawiono również ustawianie rang CS:GO. Nagrody, profil steam oraz ranga CS:GO w widoku tematu! Powracają trzy fajne opcje w widoku tematu. Nagrody, aktualny profil steam oraz rangi CS:GO powracają. Koniecznie dajcie znać jakie zmiany przypadły wam do gustu! Krystek , don Kuba , Kubanczyq and 2 others 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
don Kuba Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 1 minutę temu, aXen napisał: Koniecznie dajcie znać jakie zmiany przypadły wam do gustu! Wszystkie miś Jak zwykle dobra robota Piotruś! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeMaX Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 7 minut temu, aXen napisał: Koniecznie dajcie znać jakie zmiany przypadły wam do gustu! Wszystko jak najbardziej na plus, najbardziej spodobała mi się ta opcja z profilem steam Dobra robota! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Ponownie dobra robota aXi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Dobra robota!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubanczyq Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Nic dodać nic ująć. Good job. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technician aXenDev Posted August 21, 2017 Author Technician Report Share Posted August 21, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts