fl0r3k Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 (edited) 1. Nick: fl0r3k 2. Imię: Patryk 3. Wiek: 19 4. Znajomość AMX (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Link do swojego GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/fl0r3k/94.75.91.190:27015/ 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chciałbym wesprzeć serwer w postaci dodatkowej pomocnej ręki z mojej strony. Pomoc w rozwiązywaniu problemu w potrzebie, zadbać o kulture oraz przestrzegania regulaminu. Forum zostanie nadrobione, nie ma w tym największego problemu. Aktywność na serwerze uważam za odpowiednią ( parę godzinek dziennie ) 8. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Tak 9. Staż w Counter-Strike 1.6: 7 lat 10. Czy posiadałeś już admina?: Tak 11.W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Losowo Edited July 13, 2017 by fl0r3k Divine Paul 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUFA Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Jestem na tak +/- GT +wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divine Paul Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Jestem na tak gt wiek mikro amx mial juz admina znany na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdupydomordyzaur Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Aktywny, ogarnięty w miarę i myślę, że da rade. Jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyindywidualizowany Gość Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Ich habe sehr gut in admino flotkorwito Gamę tracker Wiek Prawilna lorda Można pogagac Podrawiam Kak tibia zawót? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Flor3k nie wydaje mi się, żebyś był dobrym adminem :C Będziesz idealnym adminem Jestem jak najbardziej na tak +GT +ogarnia +często na serwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gesen Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 + Wiek + Mikro Gt - ok + amx - posty Jeśli chodzi o samą grę to nie mam przeciwwskazań, przyda się ktoś to pomocy. Nadrobić posty, w miarę na bieżąco śledzić forum i powinno być ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
MocnySkunPl Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Też jestem na tak. Fajnie się z nim gra. Wymagania ma spełnione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Przyjęty. Zgłoś się do mnie po odbiór admina oraz do działu po odbiór rangi na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts