Guest Wampirek Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 Witam. Chciałbym odwołać się od bana na ONLY AWP. Bana mam już od ponad miesiąca i wciąż nie wiem za co. Co mam z tym zrobić? ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted July 12, 2017 Support Admin Report Share Posted July 12, 2017 No to trochę za późno się odwołujesz... Czas na odwołania to 24/72h zależnie od regulaminu i bana. Inna sprawa, że to nie ten dział, do tego brak jakiegokolwiek wzoru i informacji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Support Admin Roni Posted July 12, 2017 Support Admin Report Share Posted July 12, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted August 20, 2017 Report Share Posted August 20, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts