mam milion krow,gospodarst Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 Witam otóż chciałbym złożyć apelację odnośnie mojego permanentnego ( co według mnie , delikatnie mówiąc, jest absurdem, kiedy banujecie kogoś, za co do końca nie wie co robi i nie zdaje sobie sprawy zamiast pouczyć to od razu permanentnie, natomiast widywałem przypadki, że ktoś używa aimbota i ban na 5 minut), bana za bugowanie ściany rashu czy jak to się tam nazywa chodzi o to, że przez około minutę(nie wiem dokładnie ile) nie można pokonać ściany na de dust 2 jak gram w policji do terrorystów np na długiej, nie wiedziałem, że można takowym sposobem zbugować to więc prosiłbym o pouczenie mnie i odbanowanie gdyż nie wiedziałem o tym poza tym jestem ( a raczej byłem) stałym graczem i nigdy nie używałem żadnych hacków, starałem się przestrzegać regulaminu i zasad i zawsze wykonywałem cele mapy. Nazwy administratora banującego nie pamiętam i nie wyświetla mi się w konsoli więc nie podam, kiedy zostałem zbanowany przedwczoraj. Za swoje pomyłki serdecznie przepraszam i obiecuję , że już tak więcej nie będę robił Connecting to 193.33.177.54:27176... Trying p48/auth3/revEmu... Connection accepted by 193.33.177.54:27176 [CSXGuard] "exec cstrike.cfg;clear": (ST Blocked) * Przywileje ustawione BUILD 1111 SERVER (0 CRC) Server # 397 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: Mam milion krow,gospodarstwo [AMXBans] Powod: 'See banlist' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ 1shot2kill.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:1330468083' [AMXBans] Twoje IP: '91.245.80.12' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Kicked : Zostales ZBANOWANY. Spr Link to comment Share on other sites More sharing options...
mam milion krow,gospodarst Posted July 10, 2017 Author Report Share Posted July 10, 2017 O co tu chodzi gość nade mną dodał temat godzinę później i już wszystko załatwione i odbanowany a u mnie zero pomocy czy wyjaśnień tylko wyświetlenia http://amxbans1s2k.gameclan.pl/amxbans/ban_list.php?bid=25592 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mam milion krow,gospodarst Posted July 10, 2017 Author Report Share Posted July 10, 2017 Poniżej wstawiam ssy jeżeli czegoś brakuję to proszę o podpowiedź z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
don Kuba Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts